Μανώλης Πέτρος

Petros Manolis Dentist

Ο Πέτρος Μανώλης, από μικρός, είχε το όνειρο να γίνει οδοντίατρος. Υλοποίησε το όνειρό του και με αγάπη και υπομονή το εξασκεί. Έχει εργαστεί και μαθητεύσει στο πλευρό καταξιωμένων χειρουργών οδοντιάτρων και ορθοδοντικών. Η εμπειρία που έχει αποκτήσει τον κατατάσσει στους καταξιωμένους επιστήμονες, με ενσυναίσθηση και πρωτίστως με μέλημα τη φροντίδα του ασθενούς.

Με έδρα το Οδοντιατρικό Κέντρο Κρήτης, ο Πέτρος Μανωλης έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένας σεβαστός επαγγελματίας στον τομέα του. Απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στο ιατρείο Smile Aesthetics στην αισθητική οδοντιατρική, χαρίζοντας χαμόγελα υψηλής αισθητικής.

Συνεργάζεται με τον πανευρωπαϊκής φήμης και αναγνωρισιμότητας Ειδικό Ορθοδοντικό Έξαρχο Φώτη, εφαρμόζοντας την τεχνική της Αόρατης Ορθοδοντικής, κατάλληλη για παιδιά και ενήλικες.

Η φιλοσοφία του στηρίζεται στην πλήρη φροντίδα των ασθενών του, εξηγώντας αναλυτικά τις διαδικασίες και τις θεραπείες, ενώ παράλληλα εστιάζει στην προσωπική προσέγγιση και την άνεση τους. Είναι προσιτός και διαθέσιμος για ερωτήσεις ή ανησυχίες, προσφέροντας την εμπειρία του για να διασφαλίσει την υγεία και την ευεξία του στόματος των ασθενών του.

Η επιμόρφωση του ενισχύεται συνεχώς με την παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεδρίων που διοργανώνονται από Οδοντιατρικούς Συλλόγους στην Ελλάδα, από το 2013. Έχει συμμετάσχει σε ημερίδες και συμπόσια σχετικά με την Ορθοδοντική, την Εμφυτευματολογία και την Αισθητική προσώπου. Από το βιογραφικό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Call Now