Κωνσταντίνα Αγγελάρα

Κωνσταντίνα Αγγελάρα: Οδοντίατρος στην Προσθετική και τα Εμφυτεύματα

Πρωτοπόρος Οδοντίατρος στην Προσθετική και τα Εμφυτεύματα, στο Οδοντιατρικό Κρήτης

Στον χώρο της οδοντιατρικής, η Δρ. Κωνσταντίνα Αγγελάρα ξεχωρίζει ως μια εξαιρετική προσωπικότητα, ιδιαίτερα στον τομέα της προσθετικής και των εμφυτευμάτων. Σήμερα, εργάζεται στο γνωστό Οδοντιατρικό Κρήτης, φέρνοντας την πλούσια εμπειρία και την εκπαίδευσή της στο νησί.

Η καριέρα της Δρ. Αγγελάρα ξεκίνησε με την αποφοίτηση από την Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2013, αποτελώντας τη βάση για μια λαμπρή πορεία στον κόσμο της οδοντιατρικής. Η εξειδίκευσή της στην προσθετική απογειώθηκε με τις τριετείς μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Washington, Seattle, όπου και απέκτησε τον τίτλο Master of Science in Dentistry (MSD) το 2017.

Ένα σημαντικό επίτευγμα στην καριέρα της ήταν η εξειδίκευσή της στη χειρουργική τοποθέτηση και αποκατάσταση οδοντικών εμφυτευμάτων, κατά τη διάρκεια του μονοετούς προγράμματος (Implant fellowship) στην οδοντιατρική σχολή του University of Maryland, Baltimore. Αυτή η εξειδίκευση την κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων στον τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων.

Ως διπλωματούχος του American Board of Prosthodontics και πρώην επίκουρη καθηγήτρια Προσθετικής στο UT Health San Antonio Texas, η Δρ. Αγγελάρα είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα της συνδυαστικής αριστείας στην πρακτική και την ακαδημαϊκή γνώση. Η κατάκτηση του βραβείου Tylman Award το 2017 από την Αμερικανική Ακαδημία Ακίνητης Προσθετικής επισφραγίζει την αφοσίωσή της στην πρωτοποριακή έρευνα και εξέλιξη.

Είναι επίσης μέλος της ΙΤΙ (International Team for Implantology) και fellow του Αμερικάνικου Κολλεγίου Προσθετικής (ACP), αναδεικνύοντας τη συνεχή της δέσμευση στη βελτίωση και την καινοτομία στον τομέα της οδοντιατρικής.

Στο Οδοντιατρικό Κρήτης, η Δρ. Αγγελάρα συνεχίζει να εφαρμόζει τις προηγμένες γνώσεις της στην προσθετική και τα εμφυτεύματα, προσφέροντας στους ασθενείς της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η κληρονομιά και η επιρροή της στον κόσμο της οδοντιατρικής είναι αδιαμφισβήτητες, και η συνεισφορά της στο Οδοντιατρικό Κρήτης είναι ανεκτίμητη.

Call Now