Λυδία Τσιορβά

Portrait of Dr. Lydia Tsirová, professional prosthodontist and implantologist

Η Τσιορβά Λυδία, αποφοιτώντας από την αναγνωρισμένη σχολή της, ξεκίνησε την εντατική μαθητεία της σε κορυφαίες κλινικές εξειδικευμένες στην προσθετική και εμφυτευματολογία, όπως η Center of Smile Design Clinic και η Swedent Clinic. Σε αυτό το περιβάλλον, η Λυδία ανέπτυξε βαθιά τεχνική κατανόηση και επιδεξιότητα, καθώς και πραγματική εμπειρία στον τομέα.

Η ενσωματωμένη αγάπη της για την αισθητική οδοντιατρική την ώθησε να διευρύνει τις γνώσεις της, ολοκληρώνοντας το προηγμένο και διαπιστευμένο πρόγραμμα ‘’From Basic to Advanced Contemporary Prosthodontics’’. Η συμμετοχή της στο πρόγραμμα αυτό αναδείχθηκε ως μια εξαιρετική ευκαιρία για ακαδημαϊκή ανάπτυξη και επαγγελματική ενδυνάμωση.

Ως συνεργάτιδα στην πρωτοποριακή οδοντιατρική κλινική AthenaSmile Pelekanos, η Λυδία εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο. Εκεί, απογειώθηκαν οι γνώσεις της σε εμφυτευματολογία, στην προ-προσθετική θεραπεία με αιμοπεταλιακά συμπληρώματα (prf process), καθώς και στην προχωρημένη αισθητική της περιστοματικής περιοχής εξωστοματικά με τη χρήση του Botox, ενώνοντας την ιατρική εμπειρία με την αισθητική καινοτομία.

Το ακαταπόνητο πάθος της για το αντικείμενο την οδήγησε στην Ιταλία, όπου ολοκλήρωσε μια περίοδο σημαντικής Μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της Προσθετικής, συνδυάζοντας τη με επιτυχία με την εργασία της. Αυτή η εμπειρία ενίσχυσε τις δεξιότητές της, προσθέτοντας διεθνή διάσταση στην κλινική της πρακτική.

Τέλος, υποστηρίζοντας σθεναρά την τεχνολογία, η Λυδία χρησιμοποιεί στην κλινική της Dental Opsis τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την προσθετική και την εμφυτευματολογία. Η πλήρως ψηφιακή ροή εργασίας της κλινικής αντικατοπτρίζει το αφοσιωμένο ενδιαφέρον της Λυδίας για καινοτομία και εξαιρετική πελατειακή φροντίδα.

Dr. Lydia Tsiorva wearing a surgical mask and magnifying loupes examines a patient in a modern clinic, with dental equipment in the background

Dr. Lydia Tsiorva wearing a surgical mask and magnifying loupes examines a patient in our modern clinic, with dental equipment in the background

Call Now