Γιώργος Γεωργόπουλος

Dr. George Georgopoulos posing confidently in his dental clinic wearing a white lab coat.

Στην καρδιά του Ρεθύμνου, ο Δρ. Γιώργος Γεωργόπουλος, ιδρυτής της κλινικής Οδοντιατρικό Κρήτης, αποτελεί τον άνθρωπο-σύμβολο της αριστείας στην οδοντιατρική φροντίδα. Με ένα όραμα που γεννήθηκε ενώ ακόμα φοιτούσε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, ο Δρ. Γεωργόπουλος μετέτρεψε την όρεξη για δημιουργία σε μία πραγματικότητα που εκφράζεται μέσα από τις προηγμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες και την υψηλή ποιότητα περίθαλψης.

Η αγάπη και η επιμονή του για την τελειότητα διαφαίνονται σε κάθε λεπτομέρεια της κλινικής, από την εξειδίκευση των υπηρεσιών έως την προσεκτικά επιλεγμένη τεχνολογία. Αλλά η προσφορά του Δρ. Γεωργόπουλου δεν περιορίζεται μόνο στην κλινική. Με μια ενσωματωμένη αξία για κοινωνική ευθύνη, στοχεύει στην ανάπτυξη των φιλανθρωπικών δράσεων της κλινικής, ξεκινώντας με μια επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία τον Νοέμβριο του 2023.

Εκτός κλινικής, ο Δρ. Γεωργόπουλος ενδέχεται να βρεθεί να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του με τα αγαπημένα του σκυλιά, να τρέχει στην ακτή ή να συμμετέχει σε μαραθώνιους, ενισχύοντας τη σύνδεση με την κοινότητα του Ρεθύμνου. Επισκεφτείτε τo Οδοντιατρικό Κρήτης για μια εμπειρία οδοντιατρικής φροντίδας όπου η αριστεία είναι πάντα η προτεραιότητα.

Male undergoing a dental procedure using high-tech equipment in a modern dental clinic.

State-of-the-Art Dental Care in Action at Our Clinic.

Call Now