Χρήστος Κουμλέλης

Smiling dentist in rethymno wearing a blue t shirt

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας συστήσουμε τον Δρ. Χρήστο Κουμλέλη, έναν διακεκριμένο συνεργάτη – χειρουργό οδοντίατρο, ο οποίος πρόσφατα έχει ενταχθεί στην ομάδα μας στο Οδοντιατρικό Κρήτης στο Ρέθυμνο. Με μια εντυπωσιακή καριέρα που εκτείνεται για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Δρ. Κουμλέλης φέρνει πλούσια γνώση και εμπειρία στην οδοντιατρική μας ομάδα.

Επιστρέφοντας τώρα στην πατρίδα του, ο Δρ. Κουμλέλης είναι έτοιμος να συνεισφέρει στην κοινότητά μας στο Ρέθυμνο, προσφέροντας τόσο γενική όσο και εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα. Είτε έρχεστε για ένα απλό έλεγχο είτε για μια περίπλοκη χειρουργική διαδικασία, ο Δρ. Κουμλέλης είναι εδώ για να εξασφαλίσει ότι θα λάβετε το υψηλότερο πρότυπο οδοντιατρικής φροντίδας σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον.

Επισκεφθείτε μας στο Οδοντιατρικό Κρήτης για να βιώσετε οδοντιατρική φροντίδα υψίστης ποιότητας από τον Δρ. Κουμλέλη και την αφοσιωμένη ομάδα μας.Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε την πιο προηγμένη οδοντιατρική φροντίδα για να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο.

Call Now