Η Ομάδα μας

Γιάννης Παπαδημητρίου
Υπεύθυνος Τμήματος Προσθετικής
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι ένας πειθαρχημένος και έμπειρος επαγγελματίας, με εξειδίκευση στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική.
Γιώργος Γεωργόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος
Απόφοιτος Οδοντιατρικής (2000), δημιούργησε το Οδοντιατρικό Κρήτης το 2012, προσφέροντας κορυφαίες οδοντιατρικές υπηρεσίες.
Ειρήνη Κωνσταντινοπούλου
Front Office Manager
Η Ειρήνη Κωνσταντινοπούλου κατάγεται από την Θήβα και τα τελευταία 10 χρόνια κατοικεί στο Ρέθυμνο, μία πόλη που όπως λέει δεν την αλλάζει με τίποτα...
Δρ. John Avgeris Εξέχουσα Συμβολή στην Προσθετική και Εμφυτευματολογία
Ιωάννης Αυγέρης
Ειδικός στην Προσθετική και τα Εμφυτεύματα
Ο Δρ. Ιωάννης Αυγέρης, αριστούχος στην Εμφυτευματολογία, ξεχωρίζει στο Οδοντιατρικό Κρήτης για την προηγμένη του τεχνογνωσία.
Κλειώ Κιόσκου
Νοσηλεύτρια
Γνωρίστε την Κλειώ, το πρόσωπο της φιλοξενίας στην οδοντιατρική κλινική μας. Η εγγύηση για μια άνετη και ξεκούραστη επίσκεψη, όπου το χαμόγελό σας είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Η Κλειώ φωτίζει την ημέρα και το χαμόγελό σας στο Οδοντιατρικό Κρήτης
Κωνσταντίνα Αγγελάρα: Οδοντίατρος στην Προσθετική και τα Εμφυτεύματα
Κωνσταντίνα Αγγελάρα
Προσθετολόγος Οδοντίατρος
Η Δρ. Κωνσταντίνα Αγγελάρα, κορυφαία ειδικός σε Προσθετική και Εμφυτεύματα, προσφέρει προηγμένη οδοντιατρική φροντίδα στο Οδοντιατρικό Κρήτης.
Λυδία Τσιορβά
Προσθετολόγος Eμφυτευματολόγος Οδοντίατρος
Κορυφαία προσθετολόγος και εμφυτευματολόγος, ειδικευμένη σε αισθητική οδοντιατρική και προηγμένες τεχνικές
Νάνσυ Κανάργια
Front Office Manager
Κατάγεται από τη Θήβα και είναι Πτυχιούχος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει πολυετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση και διαχείριση πελατών.
Σάντρα Ποκάι Παπαχρήστος
Περιοδοντολόγος
Η Σάντρα Ποκάι Παπαχρηστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Πήρε το πτυχίο της και το μεταπτυχιακό της Περιοδοντολογίας από το Columbia University College of Dental Medicine...
Χρήστος Κουμλέλης
Οδοντίατρος - Χειρούργος Οδοντίατρος
Προηγμένη οδοντιατρική φροντίδα με τον Δρ. Χρήστο Κουμλελή, στο Οδοντιατρικό Κρήτης στο Ρέθυμνο.
Call Now