Νέα

Εθελοντική Αιμοδοσία

blood donation banner

Δώσε γιατί έχεις , κάνε το γιατί μπορείς! #Ρέθυμνο #ΚοινωνικήΕυθύνη #ΔώσεΖωή #Εθελοντισμός #ΜαζίΜπορούμε

 

 

Το Οδοντιατρικό Κρήτης δραστηριοποιείται κοινωνικά και να οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και θα λάβει χώρα στις 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16.30-20.00. Χώρος διεξαγωγής είναι η κλινική μας που βρίσκεται στην οδό Μ.Πορτάλιου 7 στο Ρέθυμνο.

Το αίμα ως το πιο βασικό συστατικό της ζωής και εξαιρετικά πολύτιμο θεραπευτικό μέσο , δεν παράγεται ούτε αντικαθίσταται παρά μόνο προσφέρεται. Συμμετέχουμε λοιπόν και εμείς , ως Οδοντιατρικό Κρήτης , στην ενίσχυση των αποθεμάτων της τράπεζας αίματος του ΠΑΓΝΗ. Αναγνωρίζουμε την εθελοντική προσφορά αίματος ως ακρογωνιαίο λίθο για την ασφαλή μετάγγιση. Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους: συμβάλλουμε με τον πιο ουσιαστικό τρόπο στην ενίσχυση της κοινότητάς μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της γιορτής ανθρωπιάς, να συνδράμετε έμπρακτα στην αλληλεγγύη. Εμπνευσμένοι από τη φράση “Δίνεις αίμα, καθαρίζεις δόντια”, το Οδοντιατρικό Κρήτης θέτει σε εφαρμογή μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία: οι πρώτοι 40 δότες θα λάβουν ως ευχαριστώ ένα δωρεάν καθαρισμό δοντιών. Με αυτό τον τρόπο, συνδέουμε την υγεία του σώματος με την υγεία του χαμόγελου, αναδεικνύοντας την ολιστική προσέγγιση που πρέπει να έχουμε ως κοινωνία απέναντι στην υγεία.

Παρακινούμε με τη στάση μας τους συμπολίτες μας να ευαισθητοποιηθούν και να κάνουν την αιμοδοσία μέρος της ζωής τους. Ενισχύοντας το αίσθημα της αλληλεγγύης και έχοντας την απαραίτητη ενσυναίσθηση για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας , προσπαθούμε με μικρές δράσεις να συμβάλλουμε σε πράξεις ανεκτίμητης αξίας. Να δώσουμε φόρο τιμής στο πνεύμα της θυσίας και της αγάπης που ενώνει όλους μας.

Η πρωτοβουλία μας αυτή επιδιώκει να βρίσκει όλους σας αρωγό στη δράση μας. Δίνουμε όλοι το παρόν εκείνη την ημέρα. Με κάθε σταγόνα, με κάθε χαμόγελο, γράφουμε ιστορία. Σας περιμένουμε στην κλινική μας στις 8 Νοεμβρίου, για να δείξουμε ότι στην πόλη μας, η αγάπη και η φροντίδα δεν είναι απλώς λέξεις, αλλά πράξεις που σώζουν ζωές.

 

Δώσε γιατί έχεις , κάνε το γιατί μπορείς!

 

6 Νοεμβρίου 2023 Βlog, Νέα , , , , , ,
Call Now