Ενδοδοντία

Ενδοδοντία (Απονευρώσεις)

Η τεχνολογία σύμμαχός μας

Στο ιατρείο μας παρέχουμε όλα τα τα εφόδια για μία τέλεια απονεύρωση από τους ειδικούς μας! Το μικροσκόπιο μάς δίνει την ιδανική μεγέθυνση, σε αυτό το δύσκολο πεδίο που χρειάζεται την προσοχή κάθε λεπτομέρειας. Τα μηχανοκίνητα εργαλεία, ο εντοπιστής ακρορριζίου και όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα δίνουν δυνατότητες για τις εξατομικευμένες σας ανάγκες. Διαλέξτε για τον εαυτό σας μόνο το καλύτερο

Η τελειομανία των γιατρών μας είναι η μεγαλύτερη εγγύηση σας για το αποτέλεσμα! Σε ένα τόσο απαιτητικό κομμάτι της οδοντιατρικής με συχνές αποτυχίες, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

“Πονάει η απονεύρωση;”

Ένα δόντι που έχει χαλάσει και χρειάζεται απονεύρωση μπορεί να σας ταλαιπωρήσει πολύ με πόνους στο σπίτι. Στο ιατρείο μας θα ανακουφιστείτε άμεσα από τον πόνο. Η απονεύρωση είναι αυτή που θα βοηθήσει, είναι πλήρως ανώδυνη στα χέρια των ειδικών μας και αν χρειάζεται, γίνεται με τοπική αναισθησία.

Κρατήστε τα απονευρωμένα δόντια σας για πολλά χρόνια

“Δεν θέλω να απονευρώσω το δόντι μου, γιατί θα το χάσω”

Μία αντίληψη που κυριαρχεί συχνά είναι ότι τα απονευρωμένα δόντια καταλήγουν σε εξαγωγές. Ένα δόντι που χρειάζεται απονεύρωση είναι μία πηγή μόλυνσης του στόματος και της γνάθου που μπορεί να πάει στη συστηματική κυκλοφορία. Για να μην χαθούν τα δόντια, θα πρέπει να προστατευτούν με την κατάλληλη αποκατάσταση, που θα προτείνει ο ειδικός μας για σας εξατομικευμένα! Άμεση ανασύστασηεπένθετο ή στεφάνη (θήκη) οι γιατροί μας θα βρουν μαζί σας την ιδανική λύση για την ενδοδοντική σας θεραπεία.

Call Now