Εμφυτεύματα Δοντιών

Αναζητάτε λύση εμφύτευμα - ακόμα και με έλλειψη οστού; Οι καλύτεροι οδοντίατροι της Κρήτης είναι στην κλινική μας για να βρουν τη λύση.

Η στοματική υγεία είναι ένας θεμελιώδης πυλώνας για τη συνολική ευεξία και την ποιότητα ζωής. Με την εξέλιξη της οδοντιατρικής τεχνολογίας, τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν αναδειχθεί ως τη βέλτιστη λύση, προσφέροντας μόνιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα για την αποκατάσταση της στοματικής υγείας. Στο Ρέθυμνο, το Οδοντιατρικό Κρήτης έχει επαναπροσδιορίσει την εμπειρία και την ποιότητα της εμφυτευματολογίας, χάρη στην εξειδικευμένη ομάδα οδοντιάτρων και τις πρωτοποριακές μεθόδους που ακολουθούνται.

Εμφυτεύματα

Η τεχνολογία της PALTOP είναι ένα ορόσημο στον τομέα τών εμφυτευμάτων, φέρνοντας μια άνευ προηγουμένου συνέργεια μεταξύ ψηφιακής ακρίβειας και χειρουργικής ευελιξίας. Με το σύστημά της, η PALTOP διευκολύνει τη διαδικασία της εμφυτευματολογίας, κάνοντάς την πιο αποτελεσματική, ακριβή και ασφαλή. Η καινοτομία αυτή επιτρέπει την τοποθέτηση εμφυτευμάτων με ακριβή προσανατολισμό και ύψος, ακολουθώντας προσεκτικά τον ψηφιακό σχεδιασμό. Το μοναδικό σύστημα τοποθέτησης εξαγώνου της PALTOP, μαζί με το δαχτυλίδι-οδηγό φρεζών (DGS) και τα εξειδικευμένα εργαλεία, μετατρέπει μια σύνθετη διαδικασία σε μια απλή, καθαρή και αποτελεσματική εμπειρία, τόσο για τον χειρουργό όσο και για τον ασθενή.

Διάβασε περισσότερα ή δες το βίντεο παρακάτω

 

Δρ. Ιωάννης Αυγέρης: Πρωτοπόρος στην Εμφυτευματολογία

Δρ. John Avgeris Εξέχουσα Συμβολή στην Προσθετική και Εμφυτευματολογία

Ο Δρ. Αυγέρης, με εξειδίκευση στην επιεμφυτευματική, μικροχειρουργική και οστική ανάπλαση, προσφέρει τεχνογνωσία και καινοτομία στο πεδίο της οδοντιατρικής. Η εμπειρία και οι επιδόσεις του είναι βασικοί πυλώνες της υψηλής ποιότητας που προσφέρει το κέντρο.

Δρ. Λυδία Τσιορβά: Η Απόλυτη Αισθητική στην Αποκατάσταση

Η Δρ. Τσιορβά, με ειδίκευση στις προσθετολογίες και ολικές αποκαταστάσεις, φέρνει μια αισθητική προσέγγιση στην οδοντιατρική φροντίδα, ενσωματώνοντας τεχνική επιδεξιότητα και αισθητική ακρίβεια στις θεραπείες της.

Δρ. Κωνσταντίνα Αγγελαρά: Διεθνής Προοπτική στην Οδοντιατρική

Κωνσταντίνα Αγγελάρα: Οδοντίατρος στην Προσθετική και τα Εμφυτεύματα

Η Δρ. Αγγελαρά, με εμπειρία και εκπαίδευση από τις Η.Π.Α., προσφέρει μια διεθνή οπτική στην οδοντιατρική, ενισχύοντας την ομάδα με την αφοσίωσή της στη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη.

Μικροχειρουργική Χωρίς Πόνο: Άνεση στην Οδοντική Φροντίδα

Η εφαρμογή τεχνικών μικροχειρουργικής είναι ακόμα ένα παράδειγμα της δέσμευσης του Οδοντιατρικού Κρήτης για την παροχή ανώδυνων και ασφαλών θεραπειών. Αυτή η προσέγγιση διασφαλίζει ότι οι ασθενείς θα έχουν μια εμπειρία, με τον ελάχιστο πόνο, μειώνοντας το άγχος και την ανησυχία που συχνά συνοδεύει τις οδοντιατρικές διαδικασίες.

Before and after our dental treatment implants 2

Οστική Ανάπλαση για Περίπλοκες Περιπτώσεις

Η δυνατότητα για οστική ανάπλαση καταδεικνύει την εξαιρετική ικανότητα της ομάδας στην αντιμετώπιση περίπλοκων και απαιτητικών περιπτώσεων, όπως η έλλειψη οστού. Με τη χρήση προηγμένων μεθόδων και τεχνολογιών, το κέντρο μπορεί να προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Before and After our dental treatment

Σύγχρονες Τεχνικές για Μόνιμες Λύσεις

Η χρήση σύγχρονων τεχνικών και τεχνολογιών εγγυάται την παροχή μόνιμων και ποιοτικών λύσεων. Το Οδοντιατρικό Κρήτης εστιάζει στη διαρκή καινοτομία και βελτίωση των θεραπειών, προκειμένου να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους ασθενείς του. Χρησιμοποιούμε σε όλες τις διαδικασίες για τα εμφυτεύματα, την τεχνολογία της ψηφιακής αποτύπωσης.

Χαμόγελο μεγάλο και λαμπερό με τη βοήθεια του Οδοντιατρικού Κρήτης

Συχνές Ερωτήσεις για τα Εμφυτεύματα

Πόσο διαρκεί η διαδικασία εμφύτευσης;

Η τοποθέτηση εμφυτευμάτων είναι μία γρήγορη διαδικασία και στις περισσότερες περιπτώσεις διαρκεί από 45 λεπτά ως 1 ώρα. Οι χειρουργοί οδοντίατροι μας, χάρη στην εμπειρία τους, κάνουν τη διαδικασία εξαιρετικά γρήγορη και ανώδυνη.

Θα μείνω χωρίς δόντια;

Με τη βοήθεια της τεχνικής snap-on, οι ασθενείς μας μπορούν αν το επιθυμούν να έχουν μεταβατικά δόντια. Οι οδοντίατροι μας θα κατασκευάσουν προκαταβολικά τη μεταβατική οδοντοστοιχία, που είναι μία προσωρινή λύση που εξυπηρετεί πλήρως αισθητικά και λειτουργικά, μέχρι την τοποθέτηση των μόνιμων δοντιών.

Σε πόσο καιρό θα έχω δόντια;

Μετά την τοποθέτηση του οδοντικού εμφυτεύματος στο οστό, η τοποθέτηση του δοντιού από πάνω ποικίλει χρονικά και καθορίζεται από τον χειρουργό μετά την επέμβαση. Ο χρόνος εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα του οστού. Η τοποθέτηση του δοντιού μπορεί να γίνει από την ίδια μέρα έως και 4 μήνες μετά από τη μέρα του χειρουργείου.

Θα πονάω μετά την τοποθέτηση του εμφυτέυματος;

Οι ασθενείς μας μετά την επέμβαση μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τη μέρα τους, να οδηγήσουν, να πάνε στη δουλειά τους και να ακολουθήσουν τις συνηθισμένες τους δραστηριότητες. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα παυσίπονα για τις πρώτες 1-2 μέρες είναι αρκετά για να μην υπάρχει καθόλου πόνος. Σε μερικές περιπτώσεις, ιδιαίτερα αν υπάρχει και ταυτόχρονη τοποθέτηση οστικού μοσχεύματος, παρατηρείται πρήξιμο στην περιοχή για τις πρώτες δύο μέρες και στη συνέχεια υποχωρεί. Αρκετοί ασθενείς μας μάς αναφέρουν ότι δεν χρειάστηκαν ούτε παυσίπονο μετά την τοποθέτηση των οδοντικών εμφυτευμάτων στο στόμα τους.

Πώς φροντίζω τα εμφυτεύματα μετά την εγκατάσταση;

Τα εμφυτεύματα θέλουν παρόμοια φροντίδα με τα φυσικά δόντια. Αν και δε νοσούν από τερηδόνα, πιθανώς να νοσήσουν από περιεμφυτευματίτιδα, μία νόσος παρόμοια με την περιοδοντίτιδα για τα δόντια. Για να αποφευχθεί αυτό και τα οδοντικά εμφυτεύματα να έχουν τη μέγιστη διάρκεια ζωής χρειάζεται καθημερινός καθαρισμός από τον ασθενή στο σπίτι.

Στο Οδοντιατρικό Κρήτης, δεσμευόμαστε στην παροχή εξαιρετικής φροντίδας και προηγμένων λύσεων στην οδοντιατρική. Με την κορυφαία ομάδα ειδικών μας και τις προηγμένες τεχνολογίες, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε την ασφάλεια, την άνεση και την αισθητική που ονειρεύεστε για το χαμόγελό σας.

Call Now