Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική Οδοντιατρική

Φτιάξε το όμορφο χαμόγελο σου σήμερα, άλλαξε τη ζωή σου για πάντα!

Κίτρινα δόντια;

Δυσχρωμίες δοντιών;

Αντιαισθητικά σφραγίσματα;

Αλλαγή σχήματος;

Ότι και να ονειρευτείτε για το χαμόγελό σας είμαστε εδώ για να το υλοποιήσουμε! Εξειδικευμένοι οδοντίατροι, τα ποιοτικότερα υλικά και τα πιο σύγχρονα εργαστήρια βρίσκονται στο ιατρείο μας και είναι στη διάθεσή σας.

Λεύκανση Δοντιών

Η πιο εύκολη, γρήγορη και καθόλου επεμβατική μέθοδος για ένα πιο λαμπερό χαμόγελο!
Είτε στο ιατρείο με ειδικές λάμπες, είτε στο σπίτι, είτε με συνδυασμό των δύο μεθόδων, καταλήγουμε στην εξατομικευμένη σας θεραπεία και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και θεαματικά.

Αλλαγή Σφραγισμάτων

Θέλετε να αλλάξετε παλιά, αντιαισθητικά, μαύρα σφραγίσματα; Οι γιατροί μας εξασφαλίζουν απόλυτα για την ασφαλή αφαίρεσή τους και η αντικατάστασή τους γίνεται με τον καλύτερο τρόπο.
Έχετε μπροστινά σφραγίσματα που ξεχωρίζουν στο χαμόγελό σας; Δείτε τη θεαματική διαφορά που θα έχετε από τα χέρια των ειδικών.

Όψεις ρητίνης (Bonding)

Μέσα σε ένα μόνο ραντεβού μπορείτε να αλλάξετε ριζικά το χαμόγελό σας! Η μέθοδος είναι ελάχιστα ή καθόλου επεμβατική. Καλύψτε δυσχρωμίες, κενά ή δυσαναλογίες δοντιών άμεσα.

Όψεις πορσελάνης (veneers) για κάλυψη δυσχρωμιών ή σφραγισμάτων

Για τους τελειομανείς που ικανοποιούνται μόνο με την απόλυτη αισθητική, οι ειδικοί μας έχουν την λύση των όψεων πορσελάνης! Πρόκειται για εξαιρετικά λεπτές επιφάνειες πορσελάνης που συγκολλούνται πάνω στο δόντι. Αν και είναι τόσο λεπτές, μετά την συγκόλληση γίνονται πολύ ανθεκτικές κι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Σύμφωνα με τα ευρήματα διεθνών επιστημονικών ερευνών, η αντοχή τους φθάνει ακόμα και τα 20 έτη και μάλιστα σε ποσοστό 90%!

Call Now